COVID-19

Senioren

Goed nieuws! Ook de volwassenen mogen weer gaan sporten. Niet op onze eigen vertrouwde locatie, maar op het terrein van Korfbalvereniging Fortuna. Zij hebben hun velden beschikbaar gesteld aan ons, zodat wij wekelijks op zondag buiten aan de slag kunnen. Er zullen allerlei BJJ-gerelateerde oefeningen aan bod komen. Wij hebben er zin in!

Tijd: 11.15 – 12.15 uur
Locatie: Schoemakerstraat 340, 2629 HP Delft
Verzamelen: Parkeerterrein Uytenbogaartsingel

Belangrijke aandachtspunten:

 • Verplicht aanmelden (iedere les opnieuw) via whatsapp (telefoonummer: 06 43794332)
  We mogen maar een beperkt aantal sporters kwijt op het veld, dus zal deelname op volgorde van aanmelding gaan.
 • 1,5 meter afstand houden van elkaar
 • Maximaal 10 minuten van te voren aanwezig
 • Eigen badlaken/yogamat en bidon meenemen
 • Geen faciliteiten als kleedruimte en toilet
 • Kom in sportkleding (geen gi)
 • Lees de poster van het RIVM goed door. Hier staat informatie over wat er van de sporter verwacht wordt.

Juniors

Vanaf zondag 10 mei zal er wekelijks van 10.00 – 11.00 uur een BJJ Juniors buitentraining zijn op het terrein van korfbalvereniging Fortuna (Schoemakerstraat 340 in Delft). We zijn Fortuna erg dankbaar voor deze mogelijkheid. 

We zullen de kinderen ophalen bij het parkeerterrein aan de Uytenbogaartsingel om 9.50 uur. Hier brengen we de kinderen ook weer naar toe als de training is afgelopen. Ouders mogen het sportcomplex niet betreden. 

Aan het hervatten van de trainingen zijn een aantal voorwaarden verbonden: 

 • Kinderen t/m 12 jaar kunnen georganiseerde sportactiviteiten hervatten in de buitenlucht.
 • Kinderen van 13 t/m 18 jaar kunnen georganiseerde sportactiviteiten hervatten in de buitenlucht met inachtneming van 1,5 meter afstand tot elkaar. 
 • Ouders bij trainingen en langs het veld zijn niet toegestaan. 
 • Omkleden is niet toegestaan (en er is geen mogelijkheid tot toiletgebruik).
 • Iedere week (opnieuw) aanmelden voor de buitentraining. Dit kan via de mail of app (zie voor app-groep informatie hieronder)

We verwachten de kinderen in sportkleding met hun BJJ-band op het veld. Als ze willen mogen ze een bidon/flesje met water meenemen. Het is ook verstandig de kinderen in te smeren met zonnebrand.

Bij slecht weer gaat de training niet door. We willen je daarover op tijd kunnen informeren via een app-groep. Graag horen we of je hier toestemming voor geeft (stuur dan een appje naar Marie-Jose: 06-43794332. Je kunt je kind dan ook via deze app(groep) aanmelden voor de training. 

Graag willen wij weten van de kinderen van 13 t/m 18 jaar of ze interesse hebben in een bootcamp training gericht op BJJ met de 1,5 meter in achtneming. Bij voldoende interesse zal deze training dan zondag van 11.00 – 12.00 uur plaatsvinden. 

Hieronder een tweetal posters over wat de regels voor de kinderen en de ouders m.b.t. het sporten. Lees deze goed door en pas de voorschriften toe. 

Als er onverhoopt nog vragen zijn, dan horen we het graag via contact.