BJJ Examens 27 september 2021

Op maandag hebben de examens plaatsgevonden. Inmiddels gebeurt dit in twee groepen, omdat het ledenaantal van BJJ Delft enorm is gegroeid.

In de eerste groep waren het alle mensen met een witte band die mochten demonstreren welke technieken, principes en posities zij kennen. Uiteraard moesten ze daarna laten zien dat zij dit ook kunnen toepassen tijdens het sparren. Het examen werd afgesloten met het uitreiken van (extra) strepen op de band en voor sommigen een blauwe band.

In de volgende groep was het aan de beurt voor de leden met reeds een gekleurde band. De opbouw van het examen was gelijk. Ook in deze groep is veel vooruitgang geboekt en hebben mensen na het sparren een streep of nieuwe band verdiend. Het is leuk om te zien dat iedereen begint met het ontwikkelen van eigen specialiteiten naast de belangrijke fundamentele technieken en bewegingen.

Iedereen mag trots zijn op het succesvol deelnemen aan de examens! Geniet van de mooie prestatie en op naar het volgende toernooi of examen.

DutchEnglishPortuguese