Angelo Buter 2x Goud op Grappling Industries BERLIN

Vandaag heeft Angelo Buter zowel in GI als NO GI een gouden medaille gehaald bij de bruine banden tijdens Grappling Industries BERLIN. Dit nadat hij 22 juni j.l. zijn bruine band heeft verdiend bij BJJ Delft.

Angelo Buter (BJJ Delft / BTR BJJ)

Selcuk Sabirli behaalde een mooie bronzen medaille in de GI bij de witte banden.

Wil je privéles krijgen van Angelo Buter?
Kijk voor de mogelijkheden op zijn website BTR BJJ.

Zomervakantie 2022

Voor de volwassenen volgen we het normale rooster in de vakantie.

Examens BJJ Delft Juniors 1-6-2019

De BJJ Juniors (jeugd) hebben een aangepast rooster van 4 juli tot en met 21 augustus 2022. Er is dan een gezamenlijke training op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Tijdens deze training kunnen jouw ouders/verzorgers meetrainen met de volwassenen!
Er zijn geen jeugdlessen op maandag en zaterdag in de zomervakantie.

Op maandag 22 augustus 2022 vangt het reguliere rooster van de BJJ Juniors weer aan.

Iedereen een fijne vakantie gewenst en tot op de mat!

Examens BJJ Delft Juniors

Gelukkig was het weer mogelijk om examens te organiseren voor onze jonge talenten. Op 5 februari deden zo’n 50 kinderen van BJJ Delft examen voor een nieuwe band of strepen op hun band. Door het groot aantal deelnemers werd gewerkt met twee groepen.

De eerste groep met de jongste juniors lieten zien dat ze vanuit verschillende posities kunnen ontsnappen of juist iemand anders kunnen controleren. Daarna lekker stoeien! Eerst met elkaar en vervolgens met hun ouders.

Daarna waren de oudere juniors aan de beurt. Zij demonstreerden sweeps en passes vanuit closed guard en open guard. Uiteraard ook gevolgd door sparren met elkaar en een ouder/verzorger!

In beide groepen zijn alle juniors geslaagd! De banden met diploma’s werden uitgereikt en de nieuwe strepen direct op de band geplakt. Als verrassing kregen de kinderen ook nog wat lekkers en een mooie sleutelhanger. Iedereen nogmaals van harte gefeliciteerd!

BJJ Examens 27 september 2021

Op maandag hebben de examens plaatsgevonden. Inmiddels gebeurt dit in twee groepen, omdat het ledenaantal van BJJ Delft enorm is gegroeid.

In de eerste groep waren het alle mensen met een witte band die mochten demonstreren welke technieken, principes en posities zij kennen. Uiteraard moesten ze daarna laten zien dat zij dit ook kunnen toepassen tijdens het sparren. Het examen werd afgesloten met het uitreiken van (extra) strepen op de band en voor sommigen een blauwe band.

In de volgende groep was het aan de beurt voor de leden met reeds een gekleurde band. De opbouw van het examen was gelijk. Ook in deze groep is veel vooruitgang geboekt en hebben mensen na het sparren een streep of nieuwe band verdiend. Het is leuk om te zien dat iedereen begint met het ontwikkelen van eigen specialiteiten naast de belangrijke fundamentele technieken en bewegingen.

Iedereen mag trots zijn op het succesvol deelnemen aan de examens! Geniet van de mooie prestatie en op naar het volgende toernooi of examen.

Versus BJJ 1 in Eindhoven

Zondag 19 september hebben Marlon, Thom en Vincenzo meegedaan aan Versus 1 in Eindhoven. Marof was mee als supporter. Het was een mooie dag en de mannen hebben BJJ Delft goed vertegenwoordigd.

Marlon won zijn partijen allemaal en behaalde een mooie gouden medaille. Bij de blauwe banden deden Thom en Vincenzo mee.

Thom won zijn eerste partij met een mooie arm triangle en een andere partij met een foot lock. In de strijd om de derde plaats verloor hij helaas op punten. De andere teamleden van BJJ Delft waren inmiddels helemaal enthousiast door deze sensationele serie partijen!

Vincenzo had een vergelijkbare serie. Gewonnen, verloren, gewonnen en de strijd om de bronzen medaille nipt verloren. Zijn partijen waren allemaal erg spannend en zijn overwinningen waren dik verdiend.

Eindhoven Versus 1 BJJ Delft

Flanders BJJ Cup en Grappling Industries Amsterdam

Dit weekend heeft BJJ Delft deelgenomen aan twee grote toernooien, Flanders BJJ Cup en Grappling Industries Amsterdam.

Op zaterdag reden Angelo, Dani, Raslen, Marof en Ges naar Gent in België voor de Flanders BJJ Cup. Helaas konden ze geen medailles mee naar huis nemen, maar uiteraard wel veel geleerd.

Zondag deden Seger, Angelo, Dani, Marof, Pablo en Marlo mee aan Grappling Industries Amsterdam in Almere. Pablo had zijn eerste toernooi en wist direct een gouden medaille veilig te stellen. Wat een prestatie! Ook Marof had zijn eerste toernooi. Hij vocht als een beer, gaf niet op en behaalde bijna de derde plaats.

Dani en Marlo vochten als echte kampioenen en ze behaalden allebei een welverdiende derde plaats. Renee, Angelo en Seger verloren helaas hun wedstrijden. Ze hebben wel een paar aanknopingspunten gevonden om aan te werken, zodat we ook bij de purple belts kunnen vlammen!

We zijn trots op ons wedstrijdteam met de stijgende lijn na de lockdowns. Het was ook erg leuk dat andere teamleden van BJJ Delft kwamen aanmoedigen.

Grappling Industries Berlijn

Afgelopen zondag deden Dani, Raslen, Selcuk, Renee en Angelo namens BJJ Delft mee aan Grappling Indrusties in Berlijn. Er zijn mooie resultaten behaald en goede ervaringen opgedaan.

BJJ Delft op Grappling Industries (Berlijn)

Dani maakte een duidelijk statement door zijn vijf No-gi partijen en vijf Gi partijen allemaal te winnen op submission. Dit leverde twee mooie gouden medailles op.

Raslen deed geweldig werk door op zijn eerste toernooi ooit gelijk vijf van zijn acht partijen te winnen.

Selcuk won tweemaal door walkover en vocht twee wedstrijden, waarvan hij er een won.

Daarna was het tijd voor Renee om de strijd aan te gaan. Renee heeft goed gevochten en twee van zijn acht partijen gewonnen, waar hij veel van geleerd heeft.

Angelo heeft vier van zijn acht partijen gewonnen.

Daarna heeft het team nog veel plezier beleefd tijdens het verkennen van Berlijn. Volgend jaar gaan we zeker weer deelnemen!

Berlijn

Succesvolle BJJ Delft Juniors examens

Op zaterdag 10 juli vonden de examens van de BJJ Delft Juniors plaats. Inmiddels is ons jeugdteam enorm gegroeid en hebben we in twee groepen gewerkt: de allerjongsten en de oudere jeugd. Het was een geweldige dag waar iedereen ontzettend goed zijn best deed!

BJJ Delft Juniors

Het is erg leuk om te zien dat iedereen op zijn eigen manier groeit tijdens de BJJ-lessen. De juniors lieten niet alleen fantastische takedowns en sweeps zien, ook zijn ze zelfverzekerder en kunnen beter concentreren (om slechts een paar voorbeelden te noemen).

BJJ Delft Juniors

Tijdens het examen demonstreerden de BJJ Juniors dat ze vrij kunnen bewegen, staand en op de grond. Ook welke technieken ze hebben om iemand naar de grond te krijgen en te controleren. De oudere jeugd gebruiken hierbij ook armklemmen, verwurgingen en andere submissions. Uiteraard is een les niet compleet zonder sparren, waarbij we natuurlijk wel rekening houden met elkaar!

BJJ Delft Juniors

Na het examen zagen we knalrode en vooral blije gezichten. Met veel plezier hebben we het doorzettingsvermogen van deze strijders beloond met één (of meerdere) strepen op hun band of een nieuwe band met diploma.

Wat vinden wij het ontzettend leuk om deze fantastische kinderen les te geven. We kijken er nu alweer naar uit om lekker door te blijven trainen met deze toppers in de vakantie! Zien we jullie snel?