Succesvolle BJJ Delft Juniors examens

Op zaterdag 10 juli vonden de examens van de BJJ Delft Juniors plaats. Inmiddels is ons jeugdteam enorm gegroeid en hebben we in twee groepen gewerkt: de allerjongsten en de oudere jeugd. Het was een geweldige dag waar iedereen ontzettend goed zijn best deed!

BJJ Delft Juniors

Het is erg leuk om te zien dat iedereen op zijn eigen manier groeit tijdens de BJJ-lessen. De juniors lieten niet alleen fantastische takedowns en sweeps zien, ook zijn ze zelfverzekerder en kunnen beter concentreren (om slechts een paar voorbeelden te noemen).

BJJ Delft Juniors

Tijdens het examen demonstreerden de BJJ Juniors dat ze vrij kunnen bewegen, staand en op de grond. Ook welke technieken ze hebben om iemand naar de grond te krijgen en te controleren. De oudere jeugd gebruiken hierbij ook armklemmen, verwurgingen en andere submissions. Uiteraard is een les niet compleet zonder sparren, waarbij we natuurlijk wel rekening houden met elkaar!

BJJ Delft Juniors

Na het examen zagen we knalrode en vooral blije gezichten. Met veel plezier hebben we het doorzettingsvermogen van deze strijders beloond met één (of meerdere) strepen op hun band of een nieuwe band met diploma.

Wat vinden wij het ontzettend leuk om deze fantastische kinderen les te geven. We kijken er nu alweer naar uit om lekker door te blijven trainen met deze toppers in de vakantie! Zien we jullie snel?

DutchEnglishPortuguese