Volwassenen

Denk je aan Jiu Jitsu? Maar je weet het nog niet zeker? Kom dan langs voor 2 gratis, vrijblijvende proeflessen.

Er zijn 2 soorten abonnementen

Lees alles over de lestijden

Benieuwd wie je traint? Kijk dan hier

Trainen bij BJJ Delft

Het doel van ons team is om serieus te trainen, snel vordering te maken en een zo hoog mogelijk niveau te behalen terwijl de sfeer goed blijft.

Wij streven niet naar een zo groot mogelijk team, maar naar een zo goed mogelijk team waarbij iedereen de benodigde aandacht krijgt om zijn of haar volgende doel te kunnen bereiken.

Team spirit staat ook hoog aangeschreven en iedereen helpt elkaar om gezamenlijk het niveau te verbeteren.

Onze stijl richt zich op sterke basics waar vanuit wij verder bouwen naar meer gevorderde technieken. Dit wordt benadrukt door de twee fundamentals lessen per week, die niet alleen voor beginners zijn. Iedereen zou een sterke set fundamentele technieken moeten beheersen als ondergrond voor de gevorderde technieken. Deze gestructureerde manier van trainen heeft zich bewezen doordat ze bij Floris en Farzin altijd hebben geleid tot goede wedstrijd resultaten en datzelfde zien we nu ook bij teamleden.

Conditie groeit mee met de training

Conditie is een belangrijke factor in de sport en daarom wordt er tijdens de les ook aandacht gegeven aan conditie opbouw. De ervaring is dat zolang we met plezier gemotiveerd trainen, de conditie vanzelf meegroeit.

De trainingen zijn op verschillende niveaus uitgesplitst zodat iedereen op zijn niveau het beste eruit kan halen. Onze uitdaging is om iedereen zijn eigen volgende stap te laten maken naar zijn of haar eigen doel, wat niet per se wedstrijdresultaten hoeven te zijn. Iedere week wordt er een andere staande en grondpositie behandeld tijdens de lessen om zo een complete game te ontwikkelen.

Judo en worstel ervaring aanwezig in het team

Buiten BJJ ervaring is er ook judo en worstel ervaring in het team waardoor wij proberen zo technisch mogelijk te zijn van staand tot de grond. Door de enorme hoeveelheid technieken die een BJJ beoefenaar zich eigen moet maken en de basisconditie die minimaal nodig is, motiveren wij leerlingen minimaal 2x per week op de mat te verschijnen. Eenmaal in aanraking gekomen met de sport is de motivatie makkelijk te vinden om zo vaak mogelijk te komen trainen.

Farzin heeft in het verleden zijn stijl tot paarse band geleerd van Cadu Francis, een Braziliaanse zwarte bander die enkele jaren in Nederland heeft gewoond. Na het vertrek van Cadu naar de US is Farzin zelf gaan lesgeven in Delft samen met Floris en heeft hij de bruine en daarop volgende zwarte band en 1st degree ontvangen van Ze Marcello. Floris heeft zijn paarse, bruine en ook zwarte band onder supervisie van Ze Marcello behaald. Momenteel staat het team onder supervisie van voormalig wereldkampioen Roberto Atalla van Rio Grappling Club, waarmee onze roots in het BJJ zijn gewaarborgd.

DutchEnglishPortuguese